De yogastudio van Yoga Hathi

Yoga in het centrum van Eindhoven

Sinds eind 2013 geef ik yoga in mijn eigen studio in het centrum van Eindhoven, daarvoor op verschillende locaties door de stad. De yogastudio ligt aan de Paradijslaan, nummer 14, in een voormalig schildersatelier op de eerste verdieping van een oude sigarenfabrriek. De studio is 60 m2 groot. Iedereen heeft voldoende ruimte om comfortabel aan yoga te kunnen doen.

Yogalessen bij Yoga Hathi

Ik ben van mening dat yogalessen het beste werken met kleine groepen. Daarom werk ik met groepjes van maximaal 12 personen. Zo kan ik je voldoende aandacht geven en goed begeleiden.

 

In de yogastudio worden 13 lessen per week gegeven, zowel ’s ochtends als ‘s avonds. In het lesrooster zie je op welke dagen en tijden je yogalessen kunt volgen.

Route

Mijn yogastudio is het beste bereikbaar per fiets. Er zijn fietsenrekken waar je je fiets vast kunt zetten om de hoek op de Grote Berg en in de Waagstraat. Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Eindhoven CS en bussen stoppen vlakbij op de Grote Berg, de Keizersgracht en de Wal (zie 9292.nl).

 

Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de straat (betaald parkeren tot 21:00). De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn onder het Stadhuisplein en onder de Heuvelgalerie.

Yogastudio huren?

Mijn yogastudio is onder voorbehoud te huur. Wil jij mijn studio huren? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Voor andere mooie ruimtes om te huren kan ik je doorverwijzen naar Stadkamers.

 

yogastudio

 

yogastudio 2